Våre selskapsverdier

Skaperen av kvalitetsdesign og tеnkeren med friske ideer.

Nordic Visuals ble grunnlagt i 2017 som en innovasjonsspesialist innen design og CGI-industri med hovedkontor i Oslo. Vi holder på å utvikle oss raskt for å etablere en pretensiøs merkevare i denne bransjen. Våre tjenester varierer fra høykvalitets Arkitektonisk Visualisering, 3D animasjon, In Browser Virtual Reality og real time 3D visualisering til software og webutvikling. I løpet av kort tid har vi bygget opp et team av talentfulle, entusiastiske utviklere.

Før Nordic Visuals

Det finnes en overflod av tjenester innenfor arkitektonisk visualisering og 3D animasjon i det skandinaviske markedet. Disse leveres av alt fra lavprofilerte indiske til høyt profilerte europeiske og nokså dyre nordiske selskaper. Dette gir tilsvarende gap i forhold til kvalitet og pris, langt ifra ideelt hvis man ønsker det beste men vil betale en normal pris.

Med Nordic Visuals

Nordic Visuals leverer en superpakke som dekker hele behovet når det gjelder arkitektonisk visualisering av ditt prosjekt. Vår pakke inkluderer: 3D visualisering, in browser 360°, interiørdesign, filmklipp og stillbilder for web og digital trykk. Vårt mål er å forbigå konkurrentene ved å skape et enestående produkt til en normal pris.

Litt Av Vår Historie

Vi ble rett og slett født til å male piksler som drømmejobb

Vi har alt du trenger for å presentere ditt prosjekt:
Fullstendig 3D visualisering med stillbilder for web og digital trykk.
Prosjektnettsider - Web, UI/UX Design
In browser 360° for desktop og mobile plattformer
Filmklipp og 3D animasjon for en uforglemmelig kundeopplevelse

Se Vår Demo Pakke

Få prosjektet ditt vurdert idag

Ulikt noe annet du har vært med på tidligere. Send en henvendelse nå og opplev Nordic Visuals.

SEND HENVENDELSE!