Vis mer, selg mer!

Supercharge din eiendomsvisualisering

hos oss og bli lagt merke til.

Nordic Visuals er et av de mest innovative Arch Viz- og CGI-selskapene i Norge, høyt styrket med et team av dyktige, entusiastiske 3D-, interiør-, webutviklere og designere.

Vi fokuserer på å gi våre kunder de høyeste kvalitetsprodukter kombinert med de mest profesjonelle designene innen arkitektonisk visualisering, 3D animasjon, in browser 360° samt VR og real time 3D visualisering for Pc, Mac, mobil og web plattformer.

3D visualisering

3D visualisering - er en grafisk visning av objektet, noe som gjør det mulig å vurdere de ytre og indre egenskapene til en hvilken som helst fremtidig konstruksjon. De vises i form av en demonstrasjon som planlagt arkitekturdesign i fotorealistisk grafikk, med ulike vinkler for en mer visuell representasjon av fremtidige bygninger.

3D visualisering tillater kunden å overføre diskusjonen til et nytt nivå og reduserer tid til å ta en beslutning. 3D visualisering er mye klarere for en potensiell eller fremtidig kunde enn tegninger og skisser. Den presenterer prosjektet mer effektivt og bidrar til positive vedtak fra investorer.

Du kan bruke 3D visualisering på selskapets nettsteder, presentasjoner, trykkmateriale.

Se presentasjon av tjenesten 3D visualisering i vår Portfolio.

In browser 360°

In browser 360° holder en rekke fordeler for virksomheten din når inkludert i din markedsføringsstrategi. Ved hjelp av interaktive 360° panoramaer er sikkert en av de beste måtene å få kundene til å:

1. Bruke mer tid på prosjektet, og dermed øke sjansene dine for å gjøre salg.
2. Forstå prosjektet bedre og hjelpe dem med å finne svar på spørsmål som; hvor store er vinduene, hvor mye sollys ville komme inn? Etc.
3. Å huske prosjektet mye lenger enn de ville ved å bare se på stillbilder.

I dagens marked, kjøper ingen noe som helst uten å prøve det ut først. Så det beste alternativet er alltid å hjelpe kundene maximalt med å forstå og oppleve den plassen de ønsker å leve i. Og du er bare noen få klikk unna! Dra fingeren på bildet for å bevege seg rundt i leiligheten og utforske hvert hjørne. Klikk på pilen for å hoppe over til ulike områder i leiligheten.

Prøv det bare for ett prosjekt først; dine kunder vil elske det!

Du kan bruke In browser 360° på selskapets nettsteder via pc, mac, android, iPhone OS.

Send oss en henvendelse gjennom kontrollskjemaet for å få en presentasjon av tjenesten In browser 360°

3D visualisering i VR

Nordic Visuals er dedikert til å skape og skyve frem hyperrealistiske eiendoms visualiseringer som kan oppleves på datamaskinen eller i VR. Vi arbeider med banebrytende teknologier, som gjør det mulig for våre 3D utviklere å gjengi visualiseringer med forbløffende presisjon og realisme.

Vårt mål er å levere våre tjenester til eiendoms markedet for å bringe visualisering av eiendoms prosjekter til et nytt nivå.

Du kan bruke 3D visualisering for å tiltrekke kunder og investorer ved å gi dem en uforglemmelig opplevelse av den fremtidige eiendommen.

Send oss en henvendelse via kontaktskjema for å avtale en presentasjon av tjenesten 3D visualisering i VR

Filmklipp & animasjon

Filmklipp, lyd & 2D/3D animasjon kan være så mye mer enn en enkel visning. En god film forteller en interessevekkende historie om bedriften eller prosjektet. Med hjelp av de beste film, lyd & animasjons verktøy, har vi ubegrensede muligheter for å forstå kompleksiteten, gjengi karakteren og tekniske kvaliteter av ditt prosjekt.

Det skapte verket kan brukes på selskapets nettsteder, presentasjoner & TV reklame.

Se presentasjon av tjenesten Filmklipp og animasjon i vår Portfolio.

Interiør design

Interiørdesign prosjekt omfatter både fargerike tegninger av den fremtidige leiligheten, komplekse beregninger, alle mulige planer og ordninger - er et resultat av hardt arbeid av designeren. En slik interiør design-prosjekt er en god ting, i de fleste tilfeller er det rett og slett nødvendig.

Alle drømmer om sitt eget hus: romslig, fin og koselig. Om det skulle være en hytte på landet eller en leilighet i Oslo, det viktigste - overensstemmelse av den interne utformingen av interiøret sammen med mentaliteten til eieren og hans husstand.

Tross alt, kan selv de mest kostbare og luksuriøse herskapshus ødelegges med en kaotisk iscenesettelse av møbler og upassende farger. For de som setter pris på grundighet i alt og tolererer ikke unødvendig omarbeiding, har vi forutsatt en trofast assistent, klar til å gi komfort for et nytt hjem. Denne mannen - interiørarkitekt.

Landskap design

Vårt motto er - gjøre arbeidet kreativt, effektivt og innenfor strengt spesifiserte tidsfrister.

Vi kombinerer de aller beste prestasjoner av landskap design - erfarne arkitekter og designere for design, styring av prosjektledelse, eksperter på gjennomføring av arbeid med høy kvalitet ved hjelp av de beste materialer, bruk av innovative og avanserte teknologier.

Vi forsøker å forene alle forretningsenheter i en enkel kommando, som høyt verdsetter kompetanse, ansvar og vilje til å levere maksimalt av seg selv. Vår oppgave er å lede vår ``Perfeksjons Energi`` til alle våre prosjekter i den grad - som du trenger det.

Gratis vurdering av ditt prosjekt!

Ulikt noe annet du har vært med på tidligere. Send en henvendelse nå og opplev Nordic Visuals.

SEND HENVENDELSE!